Judith Roffel

“Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten zoveel meer te beleven valt?”

Over Judith

Al sinds Judith mensen vanuit de hele wereld ontmoet op haar reizen, is zij mateloos gefascineerd door mens en gedrag. Daarom koos ze voor een studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de UvA en werkte ze voorheen als management consultant met focus op verander- en projectmanagement. Vanuit deze gecombineerde achtergrond met enerzijds kennis over mens en gedrag, en anderzijds kennis over inrichting en besturing van organisaties bekijkt zij vraagstukken vanuit meerdere perspectieven. Zo begeleidt zij werknemers in hun ontdekkingstocht van (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Hier wordt ze blij van

In de natuur zijn, buiten de deur ontbijten en magische zonsopgangen en -ondergangen bekijken. Stilstaan bij dit soort geluksmomentjes, hoe klein of groot die ook zijn. Goede gesprekken voeren met familie, haar vriend en vriendinnen. Tijd maken voor schilderen of tekenen, luisteren naar muziek en sporten!

Dit maakt haar werk zo leuk

Judith haalt energie uit de verbinding aangaan met anderen in de (korte) tijd die ze met mensen heeft. Daarbij faciliteert ze ook dat anderen onderling de verbinding met elkaar maken. Judith zet anderen aan tot denken door het stellen van rake vragen en het teruggeven van scherpe observaties. Ze vindt het fantastisch om te zien dat de radars gaan draaien en mensen op deze manier ontwikkeling doormaken op professioneel én persoonlijk vlak. Want zij gelooft dat deze in elkaars verlengde liggen. In haar werk ligt de lat hoog omdat Judith graag resultaten behaalt, en tegelijkertijd is er ruimte voor samen zijn, creativiteit en plezier!

e-mailAdviseur
e-mail Mail Judith Roffel
e-mail Volg Judith Roffel op LinkedIn