Judith Wanders

“Als je het kan dromen, dan kan je het doen.”

Over Judith

Vanuit de hotelbranche heeft Judith in 2019 de overstap gemaakt naar Ardis. Ze is een echte regelaar en planner die uitstekend gedijt in een dynamische en sociale omgeving die volop in beweging is. Ze neemt graag het initiatief om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op kantoor, met name met betrekking tot de projecten en trainingen die zij coördineert.

Hier wordt zij blij van

Judith wordt blij van de zee en strand. Of het nu zomer of hartje winter is, bijna elke dag vindt ze wel tijd om een duik in zee te nemen. Daarnaast gaat ze graag naar kleine festivalletjes, concerten, maakt ze lange (meerdaagse) trektochten en is ze regelmatig op de yogamat te vinden. Naast haar werk als projectcoördinator deelt ze graag haar passie als ademcoach, waarbij ze anderen begeleidt om meer vanuit vrijheid en het hart te leven.

Dit maakt haar werk zo leuk

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Elk project heeft zijn eigen doelen, uitdagingen en dynamiek. Dit houdt haar werk interessant en boeiend. Het stelt haar in staat om haar organisatorische vaardigheden te benutten, problemen op te lossen en bij te dragen aan het bereiken van succesvolle resultaten. Daarnaast voelt ze zich thuis bij Ardis, waar hard gewerkt wordt, maar waar ook veel gezelligheid heerst en de mens centraal staat.

Judith Wanders
e-mailProjectcoördinator
e-mail Mail Judith Wanders
e-mail Volg Judith Wanders op LinkedIn