Katinka
Versteegh

Adviseur

Anderen over Katinka:

Werkt naar de stip, richt zich op de mogelijkheden, creatieve denker en verbinder.

Katinka Versteegh

Het is haar overtuiging dat het voor ALLE organisaties mogelijk is om te werken met ondernemende medewerkers voor loyale klanten met een hoge wendbaarheid en een sterke innovatiekracht. In haar werk combineert zij de verschillende opleidingen die ze heeft gedaan (maatschappelijk werk, psychologie en bedrijfskunde). Kernwoorden: appreciative inquiry, reason why, verdraaide organisaties, nudging, semco style.

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Katinka vindt het heerlijk om bij uiteenlopende organisaties werken met de mensen aan een toekomst bestendige onderneming. Alhoewel nuances verschillen lijken mensen en organisaties meer op elkaar dan ze op eerste gezicht (zouden) denken. De ervaring van de een gebruiken voor de ander. Bouwen. Samen. Mogelijkheden onderzoeken. Verbeteren van wat er al goed gaat.

Hier houdt ze van:
Uitgebreid eten koken voor vrienden en een gezellige avond hebben bij de haard. Rommelen op het land. Een work in progress. Waarbij ze hoopt dat als ze later meer tijd heeft een groententuin kan gaan beginnen en hun dierenrijk kan uitbreiden met een paar honden, kippetjes en een paar varkentjes. Herinneringen maken met haar man en kinderen; thuis, op reis, in het theater, tijdens een etentje.

Collega's van Katinka

Matthijs Schmidt
Matthijs Schmidt
Adviseur
Jacques Jan Muller
Jacques Jan Muller
Yvonne Gerritsen
Yvonne Gerritsen
Adviseur en Partner
Rolf Rosenmöller
Rolf Rosenmöller
Trainer, coach en adviseur