Lisette
de Roode

Adviseur, trainer, coach

Wat anderen over Lisette zeggen:

Creatief, gedreven, inspirerend met een mooie vleug humor

Lisette de Roode

Weet met passie en enthousiasme de ander aan te zetten tot leren en ontwikkelen. 
Studeerde in 1996 af als Sociolinguïst en Onderwijskundige. Vindt sindsdien het vak van trainer, adviseur en coach  ontzettend mooi. Lisette verbindt zich vanuit oprechte interesse snel met de ander. Luistert met een analytisch oor, hoort de vraag achter de vraag en denkt graag mee over de juiste oplossing voor de klant. Haar trainingsaanbod kenmerkt zich door een gedegen inhoud met heldere doelen en interactieve, dynamische werkvormen. Daarbij heeft Lisette zowel oog voor de groepsdynamiek als voor het individu. Oplossingsgericht denken, werken vanuit ieders kracht én ook: goed met elkaar kunnen lachen. Dat typeert haar werkwijze. 
Leergangen en trainingen rondom: leiderschap, teamontwikkeling, verbeteren van communicatie en omgaan met verandering, geven haar grote voldoening. Daarnaast ondersteunt zij, als Professioneel Presentatiecoach, klanten bij het krachtig en authentiek brengen van hun boodschap. Want, wát je zegt, is belangrijk, maar hóe je het zegt, bepaalt de impact ervan.

Hier wordt zij blij van:

Van woordgrapjes, mooie uitvoeringen met haar Haagse ToonkunstKoor, een goede cappuccino in de hangmat en lange avonden aan een mooi gedekte tafel met familie en vrienden. Kan daarnaast enorm genieten van zomers met man, kids en camper in Bretagne: elke dag een nieuwe baai, nieuwe golven om met elkaar op te surfen en als toegift een schitterende zonsondergang! La vie est belle!

Collega's van Lisette

Miriam Kristalijn
Miriam Kristalijn
Adviseur
Anneke Dubbink
Anneke Dubbink
Femke Lemmens
Femke Lemmens
Adviseur
Yvonne Gerritsen
Yvonne Gerritsen
Adviseur en Partner