Lisette de Roode

“Al wandelcoachend ontdek je nieuwe (loopbaan-)paden.”

Over Lisette

Lisette weet met kunde en enthousiasme de klant aan te zetten tot leren en ontwikkelen. Ze verbindt zich vanuit oprechte interesse snel met de ander, is scherp in het doorgronden van de hulpvraag en weet adequaat en doelgericht ontwikkeling op gang te brengen. Daarbij heeft zij het vermogen om te zien wat móet vanuit de opdracht en wat mógelijk is vanuit het individu. Lisette is creatief en resultaatgericht. Haar werkwijze kenmerkt zich door een gedegen aanpak met de nodige humor. Want, waar gelachen wordt, kan worden geleerd!

Hier wordt zij blij van

Lisette heeft een passie voor taal. Een prachtige conférence, een coachgesprek dat raakt of een presentatie die het publiek in vervoering brengt … dat is magie! Dit verklaart dan ook haar liefde voor presentatiecoaching. ‘De ander laten stralen en aanmoedigen om (weer) het podium te pakken, dat geeft mij enorm veel voldoening.‘
Daarnaast geniet Lisette ook van creatieve uitspattingen met vriendinnen, fotograferen en zingen bij haar koor. Het állerleukst? Naar de kust! Mooie golven en stille baaien ontdekken in het buitenland met manlief en kinderen. Surfplanken mee. Qui, la vie est belle!

Dit maakt haar werk zo leuk

De interesse in de medemens én de uitdaging om zich, in korte tijd, het speelveld van de ander eigen te maken, dat maakt haar werk zo leuk! Vanuit een veilige setting brengt Lisette de klant snel in verbinding met zijn eigen kracht en oplossingsvermogen. Daardoor ontstaat er beweging én (werk)plezier.
Meerjarige leiderschapsprogramma’s, teambegeleiding of executive coaching… de diversiteit geeft haar veel energie en voldoening. Lisette maakt daarbij gebruik van een groot palet aan werkvormen, methodes en technieken, opgedaan in ruim 25 jaar ervaring in dit vak.

Lisette de Roode
e-mailAdviseur
e-mail Mail Lisette de Roode
e-mail Volg Lisette de Roode op LinkedIn