Marije van Duijne Strobosch

“Wat er ook gebeurt, blijf je verwonderen.”

Over Marije

Doordat Marije lang heeft gewerkt in het publieke domein, onder meer als leidinggevende en als intern adviseur bij diverse organisatieontwikkeltrajecten, spreekt ze als geen ander de taal van leidinggevenden uit de Rijksdienst. Al voor haar komst naar Ardis had Marije haar bedrijfskundige achtergrond aangevuld met opleidingen tot gecertificeerd coach, Deep Democracy en Theory U. Marije ontwerpt en begeleidt leiderschapsprogramma’s en organisatietrajecten en coacht professionals, (conflict)teams en managementteams.

Hier wordt zij blij van

Marije woont met haar man in het landelijke Soest. In huis is dagelijks muziek te horen; ze zingt graag terwijl ze zichzelf begeleidt achter de piano of ze doet mee aan een operacursus (voor amateurs uiteraard!) of zingt in haar vrouwenkoor. Ook werken in de tuin, wandelen met vrienden en fietsen over de Utrechtse Heuvelrug geven haar veel energie.

Dit maakt haar werk zo leuk

“Ontwikkelen” is het kernwoord voor Marije. Ze geniet ervan om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen, individueel en in groepen. Stil staan bij wat er speelt en van daaruit zoeken naar nieuwe inzichten en wegen is voor haar de sleutel. Ze schuwt daarbij de diepte niet en creëert openingen voor constructieve gesprekken en hernieuwde samenwerking. Marije heeft hierbij zowel oog voor het proces als de inhoud.

marije_van_duijne_strobosch
e-mailAdviseur
e-mail Mail Marije van Duijne Strobosch
e-mail Volg Marije van Duijne Strobosch op LinkedIn