Marja
den Boer

Adviseur

Wat anderen over Marja zeggen:

Koppelt scherpte aan charme,  onafhankelijk maar altijd in verbinding.

Marja den Boer

Marja werkt vanuit betrokkenheid en analyse aan het krachtig maken van mensen en organisaties. Gefascineerd door de uitdaging om mensen en groepen hun eigen kennis en kwaliteiten te laten gebruiken, enthousiasme aan te boren en groepen en individuen krachtig te maken.

Begonnen als bedrijfskundige vanuit de beleidsinhoud, als rijkstrainee en bij Berenschot, waar ze zes jaar lang overheden adviseerdeover beleidsinterventies. Gaandeweg meer gegrepen door de proces- en gedragskant in organisaties: hoe kun je met elkaar tot goede resultaten komen? Is zich toe gaan leggen op het beïnvloeden van gedrag en groepsprocessen. In 2006 kwam Ardis op haar pad en - geraakt door de sfeer in de organisatie en de gedegen kwaliteit - besloot ze over te stappen. Na een intermezzo bij de Gemeente Amsterdam maakte ze een wereldreis: een  jaar lang op de fiets van Rome naar China!

Hier wordt ze blij van:
Naast haar werk en gezin geniet ze van een andere bezigheid: schrijven. Publiceerde ‘Durven doen wat je raakt’. Dit boek over lef en bevlogenheid bevat portretten van Ahmed Marcouch, Heleen Mees, Wubbo Ockels, Neelie Kroes, Robbert Dijkgraaf, Inez van Oord. Kijk voor meer informatie op www.marjadenboer.com 

Collega's van Marja

Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Jessica Hettinga
Jessica Hettinga
Adviseur en Partner
Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur
Suzanne den Boer
Suzanne den Boer
Adviseur