Miriam Kristalijn

“Ik twijfel, dus ik ben”

Over Miriam

Is moeder, geliefde, collega, coach/adviseur, manager. Is Nederlander, Europeaan, Koreaan en net-niet Amsterdammer. Houdt van pianospelen, nieuwe muziekinstrumenten leren bespelen (cello, drums), van klassieke muziek en steeds meer van jazz. Gaat graag naar toneel, opera, moderne dans. Houdt van de potentie van ‘niet-weten’ en wil tegelijkertijd heel graag ‘zeker weten’. Studeerde literatuurwetenschap en tijdschriftjournalistiek. Heeft zich bij Ardis verder geschoold in mediation en conflicthantering, organisatie- en veranderkunde, coaching, Zijns-oriëntatie, filosofie, Deep Democracy.

Hier wordt zij blij van

Van samen met haar allerfavorietste mens op de wereld, haar puberzoon, nieuwe dingen ontdekken. Met hem (door hem) vanzelfsprekendheden ter discussie stellen (‘wat is goed genoeg?’), ook al leidt dat soms tot kortsluiting in haar hoofd. Van lezen, mijmeren en nadenken. Van spelen. Van onderdeel zijn van de Ardis-familie: waar kwaliteit, professionaliteit en lichtheid samengaan. Van de ervaring dat verandering – hoe klein dan ook – mogelijk is.

Dit maakt haar werk zo leuk

Dit werk is de perfecte combinatie van hoofd en hart gebruiken en handelen vanuit verschillende rollen en verantwoordelijkheden. In opdrachten: snappen wat de (politiek-bestuurlijke) context vraagt, kunnen duiden hoe het primair proces doorwerkt in houding en gedrag. Daarnaast vanuit gedeeld mens-zijn verbinden, mogen confronteren en onderzoeken: wat speelt er voor jou, hoe verhoud je je ertoe, hoe opereer je duurzaam: dichtbij jezelf en effectief in de context. Bij Ardis: als manager/partner het bureau mee-dragen en ontwikkelen.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Miriam Kristalijn
e-mail Volg Miriam Kristalijn op LinkedIn