Miriam
Kristalijn

Adviseur

Wat anderen over Miriam zeggen:

Precisie, vakvrouw, krachtig op charmante wijze.

Miriam Kristalijn

Houdt van verhalen over moed, tegenslagen en overwinningen. Ze vormen de rode draad in haar leven. In haar eerste banen als eind- en hoofdredacteur maakte ze verhalen wakker van mensen die ze interviewde. Als adviseur en coach zijn verhalen nu nog altijd het vertrekpunt en leidraad voor de begeleiding. Heeft zich na haar studie literatuurwetenschap verder geschoold in: mediation en conflicthantering, organisatie- en veranderkunde, coaching (School voor coaching, Zijnsoriëntatie), Deep Democracy en Co-resolve.

Dit maakt haar werk zo leuk:
Werkt graag met mensen en organisaties die het aandurven 'niet te weten' en zichzelf ongemakkelijke vragen durven stellen. Haar hart ligt bij opdrachten in (rijks)overheidsorganisaties. Vanwege bevlogenheid van mensen, het politiek-bestuurlijke krachtenveld en de complexiteit van opgaven. Vindt het een voorrecht zich te verdiepen in de organisaties en vraagstukken van mensen die ze begeleidt.

Hier wordt ze blij van:
Samen met haar zeer nieuwsgierige zoon van zes nieuwe dingen ontdekken over het heelal, dino's en kindervriendschappen. Geniet van samen koken en eten. Is groot liefhebber van Opera en moderne dans. Luistert soms in de auto rittenlang één en hetzelfde nummer (vooral klassieke muziek). Na zingen, is cello leren spelen haar huidige muzikale onderneming. Gelooft nog steeds dat het via de ‘first steps in violincello playing’ mogelijk is om uiteindelijk bij de cellosuites van Bach uit te komen…

Collega's van Miriam

Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Jessica Hettinga
Jessica Hettinga
Adviseur en Partner
Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur