Monique Pronk

“Halverwege de berg is het uitzicht ook heel mooi!”

Over Monique

Monique werkt vanaf 2007 bij Ardis, voorheen als office manager. Daar bemande ze eerder met haar collega’s het secretariaat en zorgde voor het goede verloop van trainingen en andere projecten. Van klantcontact tot het regelen van zalen, acteur en offertes.
In november 2020 heeft Monique de overstap gemaakt naar de financiële kant van Ardis, waar zij samen met Daisy Peters de administratie regelt. Naast de financiële puzzel is zij verantwoordelijk voor het logistieke stuk van de aanbestedingen en de aanvragen op het gebied van kwaliteit.

Hier wordt zij blij van

Monique woont met haar man en kinderen in Den Haag. Ze geniet in haar vrije tijd van haar gezin. Ze vindt het leuk om de kinderen aan te moedigen bij de handbalwedstrijden of iets met hen te ondernemen. Ze kijkt graag naar sport in het algemeen. Ze gaat ook graag op pad met vriendinnen: samen eten, naar het strand, een festival of een concert. In de zomer gaat zij kamperen en in de winter is zij het liefst in de bergen met haar snowboard te vinden.

Dit maakt haar werk zo leuk

Monique vindt de werksfeer bij Ardis heel prettig en heeft het erg naar haar zin! Ze krijgt energie van samenwerken met de collega’s aan een project en toch verantwoordelijk zijn voor je eigen deel. Vooral als het gelukt is en dat het gezamenlijk gevierd wordt. Ze houdt er ook van om ‘op het oog’ onmogelijk op te lossen puzzels toch kloppend krijgen.

Monique Pronk
e-mailFinanciële administratie
e-mail Mail Monique Pronk
e-mail Volg Monique Pronk op LinkedIn