Nanne van Vondelen

“Samen met mensen op een betekenisvolle ontdekkingstocht gaan”

Over Nanne

Nanne is een ervaren trainer die al vele jaren groepen ondersteund en traint met als specialisatie leiderschap. Hij heeft zelf vele jaren als ondernemer leiding gegeven aan een steeds grotere groep medewerkers. Voldoende bloopers meegemaakt en valkuilen ingestapt om uit ervaring te kunnen vertellen dat leiderschap echt voor een groot deel te leren is. Mits je er voor aan het werk wil met een optimistisch doorzettingsvermogen.

Hier wordt hij blij van

Nanne is nogal gek op zijn werk en dat maakt hem dan ook meestal blij. Daarnaast heeft hij te veel, maar naar eigen zeggen nooit genoeg hobby’s. Een van de leukste daarvan is muziek maken. Vandaar ook de foto met de blues harps. Een klein, spotgoedkoop muziekinstrumentje waar je al in korte tijd liedjes op kunt spelen. En om er muziek op te maken duurt, in zijn geval, heel veel langer. Eindeloos oefenen, trainen en leren van anderen om iedere keer weer iets nieuws van het instrument te ontdekken. Ook voor Nanne dus optimistisch doorzettingsvermogen.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Samen met mensen op een betekenisvolle ontdekkingstocht gaan, daar wordt Nanne blij van. Als hij met mensen aan het werk is, zorgt hij altijd voor een ontspannen, veilige sfeer waarin iedereen zo goed mogelijk tot zijn recht komt en alle vrijheid voelt zichzelf te zijn en dat te gebruiken als startpunt. Leiderschap is zijn passie omdat het groeien in leiderschap bijdraagt aan een duurzaam energiek team. Het draagt bij aan de doelen van de organisatie. En het draagt bij aan het welzijn en werkplezier van de leider die samen met het team op weg is naar de volgende stap.

e-mailAssocié
e-mail Mail Nanne van Vondelen
e-mail Volg Nanne van Vondelen op LinkedIn