Nelleke
Pronk

Adviseur

Anderen over Nelleke:

Energiek, daadkrachtig en confronteert met humor en compassie.

Nelleke Pronk

Na haar studie Sociale Psychologie is zij direct het trainersvak ingerold. Na 7 jaar ervaring opgedaan te hebben in het trainen en adviseren van uitvoerend medewerkers, operationeel leidinggevenden en managers bij gemeentelijke uitvoeringsdiensten heeft zij de overstap gemaakt naar Ardis. Kenmerkend voor haar is dat zij confronteert met compassie en humor. Daarnaast koppelt zij persoonlijke ontwikkelvraagstukken altijd aan de context waarin mensen werken en wat deze context van hen vraagt.

Dit maakt haar werk zo leuk: 
Met mensen puzzelen over hoe zij in elkaar steken, waarom zij doen zoals zij doen en wat zij nodig hebben om een stapje verder te komen vindt zij oneindig interessant. Zelf vindt zij het belangrijk om bij te dragen aan het grotere geheel en tegelijkertijd haar authenticiteit behouden. Anderen ondersteunt ze dan ook graag in deze zoektocht.

Hier wordt ze blij van:
Wanneer mensen met meer energie en inzicht naar buiten lopen dan dat ze binnen kwamen. Daarnaast zoekt zij stilte en balans in yoga, kan ze haar energie kwijt tijdens hardlopen en haalt zij haar hart op aan muziek, tafelen en stoeien met haar dochtertje.

Collega's van Nelleke

Ron Witjas
Ron Witjas
Adviseur en Oprichter
Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur
Anne Bouwmeester
Anne Bouwmeester
Adviseur