Nelleke Pronk

“Niets in de natuur bloeit het hele jaar”

Over Nelleke

Na haar studie Sociale Psychologie is zij direct het trainersvak ingerold. Ze heeft ruime ervaring in het trainen en adviseren van teams en individuen in hun (leiderschaps)ontwikkeling. Zij koppelt persoonlijke ontwikkelvraagstukken altijd aan de context waarin mensen werken en wat deze context van hen vraagt. Kenmerkend voor haar is dat zij confronteert met compassie en humor. Daarnaast weet ze met een nuchtere blik spanning te relativeren en hanteerbaar te maken.

Hier wordt zij blij van

Wanneer mensen met meer energie en inzicht naar buiten lopen dan dat ze binnen kwamen. Daarnaast zoekt zij stilte en balans in yoga, wat ook een belangrijke inspiratiebron is in haar werk. Ze houdt van lang tafelen en praten over alles wat bij leven hoort. De simpele èn minder simpele dingen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Met mensen puzzelen over wie ze zijn, waarom zij doen zoals zij doen in de context van het werk en wat zij nodig hebben om een stapje verder te komen vindt zij oneindig interessant. Zelf vindt zij het belangrijk om bij te dragen aan het grotere geheel en tegelijkertijd haar authenticiteit behouden. Anderen ondersteunt ze dan ook graag in deze zoektocht.

Nelleke Pronk
e-mailAdviseur
e-mail Mail Nelleke Pronk
e-mail Volg Nelleke Pronk op LinkedIn