Niels Buter

“Het gras groeit niet sneller door er aan te trekken!”

Over Niels

Niels is een enthousiaste en flexibele trainer. Met meer dan 20 jaar ervaring in trainen, coachen en adviseren kan hij zich goed inleven in mensen op alle lagen van de organisatie. Niels maakt makkelijk verbinding en kan ook stevig intervenieren als de situatie daarom vraagt. Kenmerkende feedback van deelnemers is dat zij zich door Niels zijn oprechtheid en integere karakter op hun gemak voelen, ook in de groep.

Hier wordt hij blij van

Mensen daadwerkelijk verder helpen, geeft Niels een kick. Zeker als hij daarvoor de persoon of groep over een drempel heeft moeten helpen. Hoe hoger de drempel, des te groter de kick. Bij het helpen focust Niels zich altijd op het (leer-)doel. Hiermee houdt hij zich aan een gouden regel die werkt bij trainen, coachen en adviseren, maar daarnaast ook bij zijn hobby tennis; keep your eyes on the ball.

Dit maakt zijn werk zo leuk

De afwisseling in de groepen, klanten en situaties spreekt Niels aan. Hij levert geen simpele ‘copy – paste oplossingen’, maar maatwerk. Iedere organisatie / persoon is uniek en vraagt om opnieuw te worden doorgrond. Dit puzzelen, maakt dit werk zo leuk.

e-mailAssocié
e-mail Mail Niels Buter
e-mail Volg Niels Buter op LinkedIn