Robert van der Riet

“Er is niets mooier dan gewaardeerd te worden om wie je bent.”

Over Robert

Elke dag zorgt Robert dat organisaties beter worden, doordat mensen hun kwaliteiten en interactie verbeteren. Hij is boerenzoon, regenboogvader, bonusvader, loyale vriend en echtgenoot van Björn. Als bestuurskundige en jurist werkte hij 13 jaar bij het Rijk en sinds 2006 bij Ardis. Hij is adviseur voor persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling, trainer en (executive) coach. In zijn aanpak is hij structurerend, serieus én lichtvoetig, mens- en resultaatgericht. Samen met de andere managing partners is Robert verantwoordelijk voor de dagelijks leiding van het bureau.

Hier wordt hij blij van

Hun vijf kinderen, hun (regenboog)familie en hun grote vriendenkring zijn voor Robert en zijn man heel belangrijk. Hij besteedt zijn privé-tijd het liefst samen met hen. Hij sport, leest én danst graag. Lekker eten en bourgondisch genieten leiden vaak tot waar hij het meest van houdt: lange en goede gesprekken. Liefst tot diep in de nacht.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Robert weet zeker dat ieder mens maximaal zichzelf kan, mag en moet zijn. Heeft een groot hart voor de publieke sector. Maar vooral voor mensen die de complexe vraagstukken van vandaag en morgen aanpakken. Hij werkt graag op meerdere niveaus in organisaties. Verbinding en onderling begrip vergroten tussen verschillende lagen maakt hem enthousiast. Hij doet zijn best om alle paradijsvogels, hun geluiden en perspectieven te waarderen. Mensen helpen weer perspectief te zien waar ze het kwijt waren geeft hem voldoening.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Robert van der Riet
e-mail Volg Robert van der Riet op LinkedIn