Roelien
Bokelmann

Adviseur en Oprichter

Wat anderen over Roelien zeggen:

Doelgericht op de inhoud, verbindend in de relatie, scherp analytisch, gedreven

Roelien Bokelmann

Van oorsprong psycholoog. Begon in 1990 Ardis. Heeft haar systemische blik steeds verder ontwikkeld met o.a. opleidingen op het gebied van Organisatieopstellingen en Deep Democracy. Leiderschaps- en teamontwikkeling zijn bij haar nauw verbonden met verbeteringen in het primair proces en de bedoeling van de organisatie.

Ontwerpt en begeleidt ontwikkeltrajecten om beweging te brengen in een complexe context. Bij publieke organisaties is deze beweging veelal gericht op het realiseren van een nieuwe manieren van samenwerken met de buitenwereld, op een effectievere interne samenwerking en op een betere afstemming met de politiek bestuurlijke spelers. Komt in het bedrijfsleven vergelijkbare thema’s tegen omdat het ook daar gaat om het flexibel inspelen op de markt en het goed organiseren van de interne samenwerking om dit te kunnen realiseren.

Dit maakt haar werk zo leuk:
Gefascineerd door de manier waarop mensen met elkaar om gaan in het werk, hoe iedereen het vanuit zijn eigen perspectief goed wil doen en elkaar toch tegenwerkt, buitensluit of juist samenwerkt en helpt. Heeft  veel plezier in het op gang brengen van de dialoog tussen mensen hierover en ze op steeds andere manieren te laten kijken naar deze thema’s in relatie tot hun dagelijks werk.

Wat haar blij maakt:
Reizen, vooral naar minder bekende landen. Met partner en drie volwassen dochters het familieleven volop vieren. Twee keer in de week pilates, zingen en een grote stapel boeken lezen. 

Collega's van Roelien

Jessica Hettinga
Jessica Hettinga
Adviseur en Partner
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Vincent Hendriks
Vincent Hendriks
Adviseur