Roelien Bokelmann

“Ik vind het mooi om te zien dat, wanneer bestuurlijke teams zich meer gaan uitspreken, sturing en strategie makkelijker op te pakken zijn.”

Over Roelien

Roelien richtte in 1990 met enkele collega’s Ardis op. Zij heeft in de afgelopen decennia voor tientallen organisaties advies en begeleiding gegeven bij leiderschaps- en organisatieontwikkeling, veelal in de publieke sector.

Hier wordt zij blij van

Roelien wordt blij van nieuwe en complexe vragen in haar werk. Buiten het werk verdwijnt zij graag in een boek, wandelt zoveel mogelijk met de hond en probeert regelmatig enkele weken op pad te gaan, de natuur in, buiten zijn, landen en steden zien.

Dit maakt haar werk zo leuk

Roelien begeleidt bestuurlijke (top)teams. Het gaat altijd om de strategische vraagstukken (waar willen/ moeten wij gezamenlijk op sturen) in combinatie met het optimaliseren van de onderlinge samenwerking en interactie. Steeds weer in andere organisaties en nieuwe contexten bijdragen, blijft voor haar een inspirerende uitdaging. Zij hanteert een systemisch perspectief en werkt vanuit de principes van Deep Democracy.

Roelien Bokelmann
e-mailAdviseur
e-mail Mail Roelien Bokelmann
e-mail Volg Roelien Bokelmann op LinkedIn