Rolf Rosenmöller

“Het leven moet voorwaarts geleefd worden maar achterwaarts begrepen”

Over Rolf

Na zijn studie aan de London School of Foreign Trade werkte Rolf in verschillende branches en bekleedde hij functies van medewerker tot directeur. De laatste 20 jaar ligt zijn focus op het begeleiden van professionals en teams bij het realiseren van zowel persoonlijke- als organisatiedoelstellingen. Hij voelt zich als een vis in het water op alle niveaus in een organisatie. Rolf is co-auteur van de boeken: Beoordelen, Personal branding in turbulente tijden en het onlangs verschenen boek ‘Hoe maak jij het verschil’?

Hier wordt hij blij van

Rolf geniet van zijn gezin en een kleurrijk sociaal leven. In deze context ervaart hij het als ‘rijk’ als er sprake is van echt contact. Verder zoekt Rolf ontspanning in de natuur, sportieve uitdaging in skiën en ontlading op de golfbaan.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Juist in een tijd waarin bewezen wordt dat verandering een constante is, geeft het hem veel energie professionals te ondersteunen en te motiveren zich met elkaar te verbinden, ruimte te geven aan elkaars talenten en vervolgens individueel en als team onderscheidende resultaten te boeken. De resultaten die daaruit voortvloeien vormen de motivatie voor zijn gedrevenheid en plezier. Daarnaast kijkt hij graag met een ‘systemische bril’ naar allerhande vraagstukken om vanuit die diepgang mensen en teams echt verder te helpen.

e-mailAssocié
e-mail Mail Rolf Rosenmöller
e-mail Volg Rolf Rosenmöller op LinkedIn