Simon
Angel

Adviseur

Wat anderen over Simon zeggen:

Creatief, enthousiast en ondernemend

Simon Angel

Simon is ‘master of fine art’. Als opgeleid interventionist was hij te zien bij VPRO’s Waskracht en in verschillende musea en evenementen. Na het opzetten van de ‘Ontlastingdienst’ en Maatschap Oorzaak&Gevolg, werkte hij van 1999 tot 2006 bij Ardis als trainer en adviseur. Simon was onder andere de stuwende kracht van bijzondere cultuurveranderingen met titels als “Tante Mary’ en ‘Morgen’. Hij heeft een actieve stijl, is humoristisch, to the point en toch geduldig als water. Hij denkt niet out of the box; er is geen box. Dit maakt hem tot een kleurrijk en stevige gesprekspartner met visie en strategische implementatiekracht.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 
Hij puzzelt graag door tot aan de kern en bouwt vanaf daar, zinvol op. Dat doet en deed hij voor verschillende departementen in Den Haag, provincies en gemeenten, onderwijsinstellingen en ondernemingen. Kenmerkend is dat hij graag vanuit verschillende rollen opereert en dit ook graag in verschillende contexten doet: ‘Doen wat nodig is, op een manier die handig is’. Hij noemt dit zelf een cross-overspecialist.. Hij werkt graag aan complexe vraagstukken en smeedt met engelengeduld het onmogelijke om tot het mogelijke. 

Hier wordt hij blij van:
Hij wordt oprecht blij van ‘een wederzijdse klik’ en daardoor kunnen vliegen met elkaar. Geen verbinding en methode is daarin te gek. Zijn werk en zijn privé vertonen sterke overeenkomsten. Daarom heeft hij weinig behoefte aan vakantie.

Collega's van Simon

Tim Gerner
Tim Gerner
Adviseur
Caroline Hermans
Caroline Hermans
Adviseur
Femmegien Mente
Femmegien Mente
Trainer, coach en adviseur
Daisy Peters
Daisy Peters
Financiƫle administratie