Simone van den IJssel

“Leiderschap is niet alleen het bereiken van resultaten, maar ook het creëren van een omgeving waar mensen kunnen bloeien.”

Over Simone

Simone is afgestudeerd in International Communication Management en Bedrijfskunde met een specialisatie in Leiderschap en Management. Ze deed ervaring op bij verschillende adviesbureaus en als zelfstandig ondernemer. Ze gelooft dat organisaties optimaal kunnen functioneren als de interne processen op orde zijn en de mensen in de organisatie kunnen bloeien. Als trainer in persoonlijk leiderschap en teameffectiviteit heeft zij veel inzicht opgedaan in wat mensen drijft en hoe je dit als leider en organisatie positief kunt beïnvloeden om te zorgen voor maximale ontplooiing en resultaten.

Hier wordt zij blij van

Simone wordt blij van iets nieuws leren, een goed gesprek, wandelen met haar honden, tijd doorbrengen met de mensen van wie ze houdt en lekker eten. Daarnaast is ze is erg reislustig, nieuwsgierig naar andere culturen en leert ze graag talen. Doordat ze voor langere tijd in Valencia, Madrid, Vancouver en de Algarve heeft gewoond, spreekt ze naast Nederlands ook Engels, Spaans en Portugees en kan ze goed overweg met personen uit verschillende culturen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Het geeft Simone energie en voldoening om mensen en organisaties te stimuleren om hun kwaliteiten te optimaliseren. Ze wordt blij van de dynamiek in complexe organisaties en van mensen uit verschillende culturen. Ze doorziet snel de kern van een probleem, kan dit vervolgens helder formuleren en terugkoppelen naar de betrokken partijen en komt met een passend en weloverwogen advies. Daarnaast houdt ze van het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, het creëren van duidelijkheid en het aanbrengen van structuur.

Simone van den IJssel
e-mailAdviseur
e-mail Mail Simone van den IJssel
e-mail Volg Simone van den IJssel op LinkedIn