Suzanne
den Boer

Adviseur

Wat anderen over Suzanne zeggen:

Gelijkwaardig en oprecht geïnteresseerd; energiek, enthousiast

Suzanne den Boer

In haar contact met klanten en deelnemers wordt haar nieuwsgierigheid geprikkeld en dat past bij haar basisbehoefte: ze wil weten hoe het zit, waarom dingen gaan zoals ze gaan of niet lopen zoals ze moeten lopen. Ze switcht gemakkelijk van perspectief: van het ‘psychologisch’ kijken naar het individu met zijn unieke competenties, naar een ‘uitzoomende’ manier van kijken naar de organisatie als een systeem met zijn patronen en dynamieken, die vaak weerbarstig en moeilijk te doorgronden zijn.

Binnen Ardis richt ze zich dagelijks op een breed palet aan boeiende vragen als: Hoe bereid je mensen voor op een organisatieverandering? Hoe zorg je er als organisatie voor dat  medewerkers zich vitaal en happy voelen en dat tegelijkertijd de resultaten goed zijn? Wat hebben managers nodig om succesvol door te kunnen groeien? Hoe kunnen managers hun afdeling sterker positioneren? Hoe kan een  manager meer ruimte geven aan mijn medewerkers? Hoe blijft  een topmanager met al zijn dilemma’s stevig staan? In haar diverse rollen als procesbegeleider, trainer en coach is ze een scherp waarnemende, prikkelende, open, energieke aanwezigheid die haar behoefte aan concreetheid, luchtigheid en humor graag meeneemt in haar werk.

Hier wordt ze blij van:
Als moeder van een prachtige dochter, bonusmoeder van twee geweldige jongens  en vrouw van een hele leuke man, heeft ze een rijk en levendig privéleven! Ze genieten  van elkaar en van duinen en strand.

Collega's van Suzanne

Matthijs Schmidt
Matthijs Schmidt
Adviseur
Roelien Bokelmann
Roelien Bokelmann
Adviseur en Oprichter