Suzanne den Boer

“Vraagstukken benaderen met nieuwe manieren van kijken en denken inspireert en brengt beweging”

Over Suzanne

Suzanne startte haar carrière als ontwikkelingspsychologe in het speciaal onderwijs. Ze maakte vrij snel de switch naar het vak van trainer/organisatieadviseur en coach. Met ruim 20 jaar ervaring in dit type rollen is zij een stevige ‘all-round’ begeleider voor opdrachtgevers die hun organisatie willen ontwikkelen, teams die krachtiger willen worden en individuele medewerkers en leiders die effectiever en vitaler willen worden in hun werk. Ze maakte een tijdelijke verrijkende uitstap naar de jeugdzorg waar ze als systeem therapeutisch werker complexe gezinsvraagstukken begeleidde.

Hier wordt zij blij van

Vaak starten teams en individuele de samenwerking met Suzanne vanuit een probleem dat opgelost moet worden. Suzanne heeft er plezier in mensen mee te nemen in haar positieve kijk op de zaken, zonder de complexiteit te ontkennen. Wat gaat er al goed? Wat is ieders unieke bijdrage? We kunnen het systeem, ons gedrag niet in één een keer volledig veranderen, maar een kleine stap is ook winst. De zonnebloem ziet zij als een illustratie voor de positieve energie die ze meebrengt in haar begeleiding, naast dat oprechte betrokkenheid en warmte kwaliteiten zijn waar ze om gewaardeerd wordt.

Dit maakt haar werk zo leuk

Suzanne is nieuwsgierig en heeft lol in het samen puzzelen met opdrachtgevers om nieuwe richtingen en oplossingen te bedenken. Het liefst daar waar individueel gedrag, teamsamenwerking en organisatieverandering samenkomen. Ze vindt organisaties als systemen met hun dynamieken fascinerend. Ze houdt ervan het ‘andere gesprek’ en het anders kijken op gang te brengen. Het blijft echter niet bij praten. Ze haalt voldoening uit het aanwakkeren van nieuw gedrag en ondernemen van concrete acties. En er wordt doorgaans gelachen tijdens sessies die ze begeleidt. Het bijdragen aan de publieke zaak (overheid, onderwijs, jeugdzorg) en geeft haar voldoening.

Suzanne den Boer
e-mailAssocié
e-mail Mail Suzanne den Boer
e-mail Volg Suzanne den Boer op LinkedIn