Tim
Gerner

Adviseur

Anderen over Tim:

Bevlogen, analytisch, positief en tegelijkertijd scherp

Tim Gerner

Doet sinds een jaar of negen wat helemaal bij hem past: werken met mensen en teams aan hun persoonlijke en professionele (leiderschaps)groei om verder te komen in de verandering die ze voor ogen hebben. Tim maakt makkelijk en snel contact met alle mensen en lagen binnen een organisatie. Zijn ervaring in diverse financiële en managementrollen helpt daarbij. Observeert met oog voor detail en heeft het grotere plaatje scherp. Doorgrondt snel wat nodig is. Schuwt niet om eerlijk te zijn met het hart op de goede plek. Kan daardoor snel tot de kern komen.

Dit maakt zijn werk zo leuk: 
Elke dag werkt Ardis met organisaties, teams en individuen die een relevante maatschappelijke bijdrage leveren. Tim helpt deze professionals groeien om nog meer impact te maken. Dat werk is heel persoonlijk en volgens Tim het mooiste dat er is.

Hier wordt hij blij van:
Naast zijn werk: klimmen, crossfit, hardlopen, wielrennen, muziek maken (speelt trompet), bezoeken van (jazz)concerten, kokkerellen, uit eten, een lekkere bak koffie, een goed glas wijn, een dag in de stad of juist een wandeling in de natuur en niet te vergeten: mensen die niet kunnen zingen, maar het wel vol overgave doen en Boer zoekt Vrouw.

Collega's van Tim

Isa Roest
Isa Roest
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur
Femke Lemmens
Femke Lemmens
Adviseur
Antoine Boogaard
Antoine Boogaard
adviseur