Tim Gerner

“Neem je werk serieus, maar jezelf niet zozeer.”

Over Tim

Trompet spelen (en sporten) is net als leren en werken; beter willen worden, grenzen opzoeken, nieuwe dingen doen en samenwerken. Na eerst in financiële en commerciële teams en managementrollen te hebben gefunctioneerd, vond Tim zijn passie in het verder helpen van individuen, teams en leiders als organisatieadviseur en trainer. Hij maakt makkelijk contact en verbinding waardoor op de inhoud snel scherpte kan ontstaan. Heeft oog voor detail en ziet het grotere plaatje. Legt de lat hoog, maar wel passend bij de specifieke mens en situatie.

Hier wordt hij blij van

Tim geniet van het leven en is zeer actief. Naast zijn werk maakt hij (jazz)muziek, bezoekt concerten, staat in de keuken, houdt van een lekkere bak koffie of goed glas wijn, loopt hard, gaat af en toe wielrennen, klimt en wandelt in de natuur of door het mooie Rotterdam.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Elke dag werkt Ardis met organisaties, teams en individuen die een relevante maatschappelijke bijdrage leveren. Tim helpt deze professionals groeien om daarmee nog meer impact te maken. Het werk is vaak heel persoonlijk en mensen maken regelmatig enorme positieve stappen. Dat is volgens Tim het mooiste dat er is.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Tim Gerner
e-mail Volg Tim Gerner op LinkedIn