Vincent Hendriks

“Er is maar een manier om in complexe situaties veranderingen te kunnen versnellen en dat is: reflectief vertragen!”

Over Vincent

Na de opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie adviseert Vincent inmiddels al 30 jaar organisaties bij het vergroten van hun verandervermogen. Hij verzorgt leiderschapstrajecten in het kader van organisatieveranderingen. Hij adviseer MT´s en directieteams bij samenwerkings- en verandervraagstukken en bij het ontwikkelen van visie en strategie. De laatste jaren richten zijn opdrachten zich op het lager leggen van verantwoordelijkheden in organisaties en bij het begeleiden richting zelforganisatie. De afgelopen 30 jaar heeft Vincent voor veel verschillende organisatie gewerkt zowel bij de overheid (ministeries, gemeenten, universiteiten, hogescholen) als in het bedrijfsleven en zowel in het binnen- als buitenland.

Hier wordt hij blij van

Vincent wordt blij van het samen zingen met anderen (in een kamerkoor) en het daarmee creëren van prachtige harmonieën. Daarnaast maakt hij in zijn studio eigen nummers en speelt hij graag tennis.

Dit maakt zijn werk zo leuk

Vincent vindt het fascinerend hoe je in een complex krachtenveld tot beklijvende resultaten kan komen. Hij houdt zich voortdurend bezig met de vraag hoe zijn interventies op zowel individueel als op organisatieniveau een zo lang en groot mogelijk effect hebben. Interventies die bijdragen aan het ontsluiten van de verborgen wijsheid in de organisatie.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Vincent Hendriks
e-mail Volg Vincent Hendriks op LinkedIn