Yvonne
Gerritsen

Adviseur en Partner

Wat anderen over Yvonne zeggen:

Weet mensen met respect en inlevend vermogen precies dáár te raken waar verandering mogelijk en noodzakelijk is.

Yvonne Gerritsen

Afgestudeerd als orthopedagoog. Startte haar loopbaan bij een trainingsbureau in Groningen, sinds 1995 is Ardis haar thuisbasis. Breed inzetbaar als adviseur, trainer en coach. Werkt naast de overheid ook voor het bedrijfsleven aan thema’s als leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. 

Haar vertrekpunt ligt meestal in de Zijnsoriëntatie. Werkt ook veel vanuit organisatiekundige principes, de methodiek van Deep Democracy, Systemisch werken en NLP.

Dit maakt haar werk zo leuk:
Houdt van mensen, bewustzijnstraining en het ontsluiten van ontwikkelpotentieel bij mensen in organisaties. Staat nog steeds met veel plezier als trainer of procesbegeleider voor de groep. Werkt in een groot aantal verschillende organisaties aan het versterken van competenties van mensen en teams. Begeleidt ook graag MT's in ontwikkeling van visie of sturing. Geniet van het coachen van mensen: van heel gedragsmatig tot zingevingsvraagstukken.

Hier wordt zij blij van:
Haar vrije tijd besteden aan (verre) reizen met haar vriend en drie kinderen. Ook wordt ze blij van het lezen van een goed boek, alle vormen van yoga, theater en van haar passie: lopen in de bergen.

Collega's van Yvonne

Roelien Bokelmann
Roelien Bokelmann
Adviseur en Oprichter
Matthijs Schmidt
Matthijs Schmidt
Adviseur
Ada Odijk
Ada Odijk
Adviseur
Robert van der Riet
Robert van der Riet
Adviseur