Yvonne Gerritsen

“Werk met hoe het is, niet met hoe het zou moeten zijn”

Over Yvonne

Zijn met wat is, accepteren wat zich aandient en vanuit vrijheid doen wat je wilt, dat is de houding waar vanuit Yvonne het liefst met groepen werkt. Afgestudeerd als orthopedagoog is zij sinds 1990 verbonden aan Ardis. Breed inzetbaar als adviseur, trainer en (executive) coach op thema’s als leiderschap, teamsamenwerking, persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Werkt graag vanuit de systemische blik omdat de kwaliteit van de relaties tussen mensen en de kracht van het systeem veel krachtiger zijn dan wat individuen willen en kunnen. Werkt daarnaast vanuit organisatiekundige principes en NLP. In opleiding tot leraar Zijnsoriëntatie, een pad voor verlichte levenskunst.

Hier wordt zij blij van

Van de natuur, haar kleine maar geweldige tuin en vooral de bergen. Daar gaat haar energie stromen en haar hart van open. Lange wandelingen (huttentochten) met man en hond maken haar erg gelukkig. Het weekend starten met een flat white en de krant op het strand van de favoriete strandtent (haar ‘achtertuin’). Yoga en af en toe een boek in een keer uit kunnen lezen.

Dit maakt haar werk zo leuk

Werken bij Ardis betekent betekenisvolle opdrachten doen voor publieke organisaties. Soms alleen en soms met vakbekwame en leuke collega’s. Interessante organisaties waar de publieke zaak voorop staat, met professionals en leiders die vanuit hun beste kunnen een waardevolle bijdrage proberen te leveren. Voor deze mensen hun werk iets makkelijker, effectiever of leuker maken is geweldig om te doen. De combinatie met de leiding van het bureau maakt het helemaal af.

e-mailAdviseur
e-mail Mail Yvonne Gerritsen
e-mail Volg Yvonne Gerritsen op LinkedIn