360° Feedback

360° Feedback gaat over het benutten van de omgeving van een persoon voor het geven van feedback vanuit verschillende gezichtspunten. Binnen ons geheel unieke en zelf ontwikkelde 360° Feedbackinstrument bouwen we op basis van de feedback van meerdere respondenten een zeer consistent patroon op van sterke en zwakke(re) competenties.

Full Scale 360° Feedbackinstrument

Op basis van maximaal 20 competenties bouwen wij een profiel op die personen inzicht geeft in deze sterke en zwakke(re) competenties. Kenmerkend is dat wij de competentieset voor jouw organisatie op maat kunnen aanbieden. Invullen en verwerken van het Ardis 360°feedbackinstrument vindt online plaats, waarbij we de anonimiteit van respondenten kunnen waarborgen.

Focus 360

Indien gewenst bieden wij ook een compactere versie van het 360°feedbackinstrument in de vorm van de Focus 360. Hierin werken wij met maximaal 8 competenties. De werkwijze is gelijk aan die van de Full Scale.

Meer informatie over het 360°feedbackinstrument en/of de Focus-360? Ga naar: www.360graden-feedback.nl.
Neem gerust contact met ons op voor een voorbeeldrapportage en/of meer informatie over hoe wij onze competentieset kunnen afstemmen op personen of functiegroepen binnen jouw organisatie.

Contactformulier

Neem contact met mij op over dit instrument: