Ardis Cahier

Psychologische veiligheid

Psychologische (on)veiligheid, het is – in alle sectoren – hét topic van deze tijd. Een meer dan relevant thema, dat ook weerbarstig en complex is. Ons nieuwste Ardis cahier (voor wie al langer met Ardis meeloopt: een ‘ouderwets’ rood boekje) staat helemaal in het teken van psychologische veiligheid. Wil je het ontvangen? Geef je naam en contactgegevens door via onderstaand formulier.

Psychologische (on)veiligheid, het is – in alle sectoren – hét topic van deze tijd. Een meer dan relevant thema, dat ook weerbarstig en complex is. Een thema dat oude denkbeelden over hoe in teams en organisaties topprestaties te bereiken (terecht) ter discussie stelt. Het hangt samen met inclusie, integriteit en innoverend vermogen. Psychologische veiligheid is een onmisbare voorwaarde en verdient gerichte aandacht en onderhoud, juist in deze turbulente tijden.

Omslag van het cahier over prsychologische veiligheid

Ons nieuwste Ardis cahier (voor wie al langer met Ardis meeloopt: een ‘ouderwets’ rood boekje) staat helemaal in het teken van psychologische veiligheid: wat is het en hoe herken je het? Op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau. We belichten de belangrijkste theorieën over het thema, verkennen hoe ons brein soms in de weg zit en soms ook helpt. We geven vooral ook veel praktische tools om te werken aan het vergroten van veiligheid en om daarmee als individu, team en organisatie wendbaarder te worden.

Het cahier over psychologische veiligheid is in februari 2024 gepubliceerd. Wil je het ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Bestelformulier

Publicatie